Om oss

Vi arbetar med omtanke för en positiv påverkan

För oss är det viktigt att skapa värde, och vi tror att denna värdeskapande process blir ännu mer meningsfull och effektiv när vi samarbetar med dig.

Genom att kombinera våra unika styrkor och kompetenser kan vi arbeta tillsammans och skapa en dynamisk och kreativ arbetsmiljö där innovativa idéer utvecklas.

Öppen dialog skapar förståelse
En central del av vår filosofi är att ha en öppen och nära dialog för att förstå behov och förväntningar på djupet och kunna leverera lösningar som verkligen gör skillnad. Genom att prioritera en nära samverkan och genuin förståelse för olika målgrupper kan vi säkerställa att våra insatser blir så relevanta och effektiva som möjligt.

Med grund i forskning och örat mot målgruppen levererar vi kvalité
Vår strävan efter kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vi är pålitliga i våra åtaganden och vill alltid leverera trygga resultat av högsta kvalitet. Vår grund bygger på gedigen forskning och vår erfarenhet är att en stark forskningsbakgrund är nyckeln till framgångsrika och hållbara lösningar. Därför integrerar vi forskning i varje steg av vår process och paketerar den på ett sätt som främjar lärande och utveckling för alla involverade parter.

Genom att hålla fast vid våra kärnvärden – nära samarbete, öppen dialog, kvalitetssäkrade leveranser och en stark grund i forskning – fortsätter vi att sträva efter att skapa värde, bygga starka relationer och göra en positiv skillnad i världen.

30+
års erfarenhet
Mer om oss

Sara är VD och grundare av företaget.

Sara Göransson, vår VD och företagets grundare, har en doktorsexamen i arbets- och organisationspsykologi och har varit ledande inom företaget i snart 30 år. Från starten 1995, då hon tillsammans med sina kurskamrater etablerade företaget med inriktning på undersökningar, har hon aktivt drivit företaget framåt. Under denna resa har hennes roll utvecklats från att fokusera på undersökningsverksamheten till att under en period omfatta konsultation inom organisationsfrågor, särskilt med inriktning på att utveckla arbetsgrupper och ledningsgrupper.

De senaste 10 åren har Sara varit en central figur i flera stora utvecklingsprojekt där hon har omsatt idéer till konkreta koncept och produkter. Med sin drivkraft, kreativitet och djupa kunskaper tar hon aktivt ledarskap och driver kunskap framåt.

Nu har vi utökat teamet och är sju som jobbar tillsammans i olika projekt. Vi är flexibla och riggar projekten utifrån den kompetens som behövs. Vi gillar att jobba tillsammans och har ett nätverk av kompetenta personer som drivs av att skapa värde.